Follow:
Personal Winacties

Driejarig jubileum + vijfdaagse winactie week!

Het heeft lang geduurd, voordat ik dit alles kon organizeren, maar er komt weer een vijfdaagse winactieweek aan. Vorig jaar heb ik dit ook gedaan en dat vond ik simpelweg helemaal geweldig. Mijn blog bestaat op 7 juli alweer drie jaar en daarom is het natuurlijk tijd voor een feestje. Benieuwd hoe je met deze winactie week kan meedoen? Lees dan verder!

Drie jaar!

Zoals ik al zei, heeft het lang geduurd, voordat ik deze winactie week kon organizeren. Het was de heletijd mooi weer en ik konmaar weinig leuke bedrijven vinden om winacties mee te organizeren. Toch is het gelukt en daar ben ik heel erg blij mee. Mijn blog bestaat dus vanaf 7 juli, drie jaar, maar daar komt op die dag zelf nog een leuk artikel over online.

Hoe kan ik winnen?

Vanaf morgen tot en met vrijdag komt er een artikel online waar je super leuke dingen mee kan winnen. Van beauty producten naar gadgets, alles is mogelijk! In deze artikelen staat precies uitgelegd wat je moet doen om te winnen, dus lees deze artikelen goed! Helaas kan je niet winnen als je niet aan de voorwaarden voldoet die in het artikel staan. Het is redelijk makkelijk om te winnen, dus daar hoef je je niet zorgen over te maken.

Ik heb er tenminste super veel zin in en ik hoop in de toekomst nog meer leuke lezers blij te kunnen maken met een leuk cadeautje. Het viel me namelijk laatst op dat ik bijna nooit winacties doe en dat vind ik eigenlijk wel jammer. In de toekomst wil ik dus vaker winacties gaan organiseren!

Morgen om 8:00 staat de eerste winactie online. Houd mijn Facebook pagina in de gaten als je op de hoogte wilt blijven van al deze winacties. Ook laat ik een aantal berichtjes achter op Twitter en Instagram.

Tot morgen!

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Sofie | Soofblogt.nl

  Wat ontzettend leuk! Ben heel benieuwd naar alle winacties 🙂

  2 juli 2017 at 18:51
 • Reply Sanne

  Gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan. 😉 Ik kijk uit naar je winacties.

  2 juli 2017 at 20:08
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Vijf redenen waarom het geweldig is om te longboarden

  Zoals jullie waarschijnlijk al hebben gelezen, ben ik echt gek op longboarden. Het is een hartstikke leuk sport en als...

  Sluiten