Follow:
Beauty

Mijn Colourpop wishlist

Colourpop is echt een prachtig merk. Het is erg betaalbaar en de producten zijn echt super goed. Een aantal weken geleden had ik mijn eerste bestelling bij Colourpop geplaatst. Deze bestelling is al snel gevolgd door een andere bestelling. Een aantal maanden later had ik weer een bestelling geplaatst, maar die is nog even onderweg naar mij. Voorlopig ga ik even niets meer bestellen, maar dat betekent niet dat ik geen Colourpop wishlist kan maken.

Lipsticks

Als eerste viel mijn oog op Crack Me Up. Deze lipstick kwam ik eigenlijk in een Facebook groep tegen. Een meisje droeg deze lipstick op een foto en hij was echt werkelijk prachtig. Deze lipstick ziet er op de foto een beetje bruin/oranje achtig uit, maar in het echt valt hij heel anders uit. Op de foto in de Facebook groep zag hij er een beetje grijs/roze achtig uit en dat heb ik echt nog in mijn collectie nodig.

Laatst is er een nieuwe collectie uitgekomen en daar zag ik twee prachtige lipsticks tussen zitten. Deja Vu is een van deze prachtige lipsticks. Dit is echt een prachtige donker roze kleur en die heb ik nog niet. Ook vind ik de verpakking echt super mooi.

Ook Lexi is werkelijk prachtig. Deze komt ook uit de Alexis Ren collectie. Deze redelijk donker rode kleur is echt super mooi en ik ben zeker benieuwd naar de reviews hiervan. Deze collectie is pas net uitgekomen, dus er staan helaas nog geen reviews online. Ik wacht nog zeker even de reviews af, voordat ik deze blotted lip ga kopen.

Als laatste kwam ik Tootsi tegen. Ik weet niet of Tootsi net iets te licht voor mij is, maar ik ben zeker een groot fan van deze lipstick. Ik houd überhaupt al van de lippie stix en deze kleur is ook nog eens super mooi.

Shadows

Ik ben echt gek op de shadows en ik kan eigenlijk niet zonder. Als eerste wil ik nog een paar uit de Hello Kitty collectie. Links boven zien jullie Small Gift. Dit is echt een prachtige roze kleur, die ik nog zeker in mijn stash nodig heb. Rechts boven zien jullie Sticker Sheet. Dit is een licht bruine kleur, die ik nog zeker in mijn collectie mis. Links onder zien jullie Bento Box. Een beetje een apart naam, maar met deze oogschaduw kan je zeker mooie schaduwen maken. Rechts onder zien jullie Friendship File. Deze oogschaduw lijkt een beetje op Koosh en daar wil ik zeker een backup van hebben.

Ik kan echt niet genoeg super shock shadows hebben. Links boven zien jullie Steele. Een oogschaduw die in samenwerking met een Youtuber is gemaakt. Deze oogschaduw is echt heel mooi en deze dame wist zeker welke kleur ze wilde uitbrengen. Ik ben echt gek op gouden en zilveren kleuren en daarom kan ik Weenie echt niet missen. Deze kleur zien jullie recht boven. Links onder is een paarse, maar ook een beetje bruine kleur. Alhoewel ik zo’n gelijke kleur al heb gekocht, heb ik Mixed Tape echt nodig. Brady is de laatste kleur die jullie zien. Ik weet nog niet zeker of een rode kleur echt bij mij past, maar hij is zeker erg mooi.

Wat staat zeker op jouw wishlist?

Related:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Ioanna

  Nice post! I love Colourpop. I have all of Kathleenlights’ eyeshadows and I want more! I’m a huge fan of ultra satin lip formula!

  Lots of love,

  Ioanna

  7 februari 2017 at 20:14
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  Waarom een mooi design belangrijk is voor jouw lezers

  Een tijdje geleden heb ik mijn blog design aangepast en daar wil ik het nog even over hebben. Ik vind...

  Sluiten