Follow:
Beauty Make-up Reviews

Colourpop Ultra Satin Lip | Dopey, Frick N’ Frack & Echo park

Colourpop heeft mijn verwachtingen weer overtroffen. Laatst was er een geweldige actie dat je een gratis lipgloss kreeg als je er twee kocht. Dat kon ik natuurlijk niet laten liggen. Ik kocht dus drie verschillende satin lipglosses. Twee mooie nude kleuren en een prachtige donker rode lipgloss. Benieuwd naar mijn aankopen? Check dan dit artikel!

Ultra Satin Lip

Ultra Satin Lip

Dit zijn de drie lipglosses die ik heb gekocht. Echt drie prachtige kleuren. Ik had de linker kleur meer als een nude kleur verwacht, maar dat is hij helaas niet helemaal. Toch is het nog steeds een prachtige kleur. Van links naar rechts: Echo Park, Dopey en Frick N’ Frack.

Swatches

Dit zijn de swatches van de lipglosses. De bovenste swatch moet je even negeren, want dat is de swatch van Party of Five, een oogschaduw van Colourpop. Ook daar heb ik een review over geschreven. De onderste kleur komt helaas niet helemaal tot zijn recht. Het is echt een prachtig kleur, maar op de swatch ziet hij er anders uit dan dat ik had gehoopt. Van boven naar onder: Frick N’ Frack, Dopey en Echo Park.

Dopey

Dit is Dopey. Ik vind deze kleur zo mooi en hij staat me eerlijk gezegd ook heel goed. Ik heb het idee dat donkere kleuren mij steeds beter beginnen te staan. Aan het einde van de dag ziet deze kleur er alleen heel droog uit op mijn lippen en dat valt niet op te lossen door nog een laag op mijn lippen te smeren.

Frick N’ Frack

Dit is Frick N’ Frank. Nog een foto die ik aan het einde van de dag heb gemaakt. Daarom ziet deze kleur er zo droog uit op mijn lippen. De kleur blijft wel de hele dag zitten, dus dat is wel heel fijn. Dit kleurtje is echt perfect voor de herfst en ook perfect voor een kerst look.

Dit is Echo Park. Een mooie nude kleur die ik aan het begin van de dag heb aangebracht. De kleur ziet er daarom heel creamy uit. De andere kleuren zien er ook zo aan het begin van de dag uit, maar aan het einde van de dag zijn ze juist heel erg droog.

Welke kleur vind jij het mooist?

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Rosanne

  Frick ‘N Frack ziet er mooi uit, echt een herfstkleurtje!

  17/10/17 at 12:21
 • Reply Deb

  Prachtige kleurtjes, staan je mooi. Mijn favoriet is Dopey.

  17/10/17 at 19:02
 • Reply Valeria

  Really great post, I’ve been meaning to try Colourpop products for a while!

  29/10/17 at 20:04
 • Leave a Reply

  Lees vorig bericht:
  7x handige apps voor bloggers

  Ik denk dat elke blogger zijn telefoon regelmatig gebruikt. Ik doe dat tenminste wel. Zo check ik regelmatig mijn social...

  Sluiten