Follow:
Beauty Huidverzorging

Een scrub tegen droge huid + onhandig moment

Ik heb een droge huid. Dat is gewoon zwaar irritant. Ik kan er niets anders van maken. Een scrub is natuurlijk erg goed tegen de droge huid, mits je de juiste scrub gebruikt. Deze koffie scrub is toch echt wel de oplossing voor al die losse velletjes.

Coffee scrub

coffee scrub

Ik heb vaak veel losse velletjes op mijn gezicht zitten en daarom ziet mijn makeup er soms gewoon niet uit. Deze scrub haalt serieus al mijn velletjes weg en hij maakt mijn huid ook super zacht. Ik zeg natuurlijk niet dat hij mijn huid echt helemaal glad maakt, maar hij komt zeker al dicht in de buurt.

De scrub bevat niet heel veel ingrediënten. Op de achterkant staat ook precies uitgelegd waar deze ingrediënten allemaal bij helpen. Wat mij wel opvalt is dat er parfum in zit. Ik wist dit niet, totdat ik de ingrediënten las. Eerlijk gezegd valt me dat toch een beetje tegen.

Robusta coffee, cane sugar, sea salt, cocoa butter, sweet almond oil, macadamia, oil, argan oil, vitamine E.

Allemaal ingrediënten die echt goed voor je huid zijn. Ze maken mijn huid tenminste super zacht.

scrub

Zo ziet de scrub eruit. Je moet echt een beetje water op je gezicht doen en op je handen, voordat je de scrub echt goed kan aanbrengen. Als je dit niet doet, dan valt de helft van de inhoud op de grond, zoals op deze foto is gebeurd. Ik ben tenminste wel erg tevreden met deze scrub en ik gebruik hem ongeveer één keer per week. Soms wat minder en soms wat meer. Het ligt er echt compleet aan of mijn huid heel droog is of niet. Deze coffee scrub kost maar 6.50 euro en je kan er super lang mee doen.

Onhandig momentje

Ik ben met scrub niet heel handig. Meestal valt er de helft naast en vervolgens valt ook nog die zak om. Ik wilde een foto maken van hoe de scrub er nou precies uit zag, maar vervolgens valt die hele zak op. Nouja, als resultaat had ik tenminste wel een mooie foto. Vervolgens probeerde ik de scrub weg te halen, maar dat was ook niet erg succesvol.

Gebruik jij ook een scrub? Zo ja, welke?

Related:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Annika - Mrs. Marvelous

  Ik heb deze ook nog liggen, maar nog niet gebruikt, binnenkort toch maar eens doen. Je kan hem voor je hele lichaam gebruiken toch?

  18/05/17 at 12:37
  • Reply Celine Klooster

   Je kan hem inderdaad voor je hele lichaam gebruiken! Ik gebruik hem het liefst op mijn gezicht.

   18/05/17 at 16:30
 • Reply Rilana

  Ik ben benieuwd naar deze scrub! Ik moet ook wat meer gaan scrubben 🙂

  18/05/17 at 14:24
 • Reply Girls-things

  Klinkt als een fijne scrub.
  Op de foto lijkt het wel tuinaarde, hihi.

  18/05/17 at 19:59
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Ik gebruik vaak scrubs, maar nooit een koffiescrub! Ik ben ook niet zo dol op koffie, dus ik ben benieuwd of ik dit wat vind, haha! Het klinkt wel heel erg fijn qua gebruik trouwens. Malou x

  18/05/17 at 21:16
  • Reply Celine Klooster

   Het ruikt wel heel sterk naar koffie, maar dat vind ik eigenlijk wel lekker haha.

   19/05/17 at 19:45

  Leave a Reply

  CommentLuv badge

  Lees vorig bericht:
  De leukste cadeautjes voor iedereen

  Ik houd van kleine hebbedingetjes en cadeautjes. Gisteren was het natuurlijk moederdag en ik kon het gewoon niet laten om...

  Sluiten