Follow:
Bloggen

Blog doelen voor 2018

2018 is eindelijk begonnen en daarom heb ik natuurlijk een aantal doelen nodig. Ik vind het altijd heel leuk om terug te kijken naar deze doelen aan het einde van het jaar en het is zeker een aanrader om dit ook te doen. Benieuwd naar mijn blog doelen voor 2018? Lees dan deze blog.

Blog doelen

Instagram

Dit jaar wil ik mij vooral op Instagram focussen qua social media kanaal. Momenteel heb ik 2700 volgers en ik wil heel graag de 6000 volgers halen. Ik ben deze maand al ruim 400 volgers omhoog geschoten, dus als het zo doorgaat ga ik dat zeker halen.

Pinterest

Pinterest is nog steeds mijn favoriete website. Ik krijg zoveel bezoekers van deze website en ik houd gewoon echt van Pinterest. Ik heb voor dit jaar niet per se ene doel voor Pinterest, maar ik wil zeker nog een hoop bezoekers van Pinterest krijgen.

Meer lezen over Pinterest? Lees dan deze artikelen

blog doelen

Facebook

Op Facebook heb ik momenteel rond de 1500 likes. Voor 2018 wil ik graag de 3000 volgers halen. Dat is natuurlijk het dubbele en ik weet niet of dit teveel van het goede is. Ik ga het gewoon proberen en ik zie wel of ik het ga halen!

Twitter

Dit jaar ga ik me niet op Twitter focussen. Ik heb dan ook geen doel voor Twitter. Twitter is gewoon een website waar ik eerst veel te veel tijd in heb gestoken, maar uiteindelijk werkt het gewoon niet voor mijn blog.

Blog

Ik wil dit jaar heel graag de 8000 unieke bezoekers halen. Momenteel zit ik op de 5000-6000 unieke bezoekers per maand, dus dat moet zeker lukken! Ik wil gewoon heel graag stabiele bezoekersaantallen en dat hoop ik te behalen in 2018.

Wat zijn jouw doelen voor dit jaar?

Related:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Dana

  Mooie doelen! Ik wil ook groeien met mijn blog voor dit jaar en inschrijven bij de kvk 🙂

  12 januari 2018 at 09:55
 • Reply Yara

  Wat een leuke blogdoelen! Zelf is Instagram voor mij ook een groot doel. Alleen heb ik nog maar 229 volgers, dus het zou leuk zijn als dit aantal in 2018 groeit.
  Liefs,
  Yara

  12 januari 2018 at 17:57
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  E.L.F Beautybook | Review

  Ik had een hele tijd geleden een Amazon cadeaubon gekregen. Ik wist niet wat ik hiermee moest doen en die...

  Sluiten