Follow:
Personal

Waarom ben ik begonnen met bloggen?

Ik ben ruim drie jaar geleden begonnen met bloggen. Het begon eigenlijk als een kleine hobby en ik had verwacht dat ik er niet heel veel tijd in zou steken. Op een gegeven moment begon ik er toch steeds meer tijd in te steken en wil ik nog steeds mijn blog veel meer verbeteren en laten groeien. Waarom ben ik eigenlijk begonnen met bloggen en nooit gestopt? Dat lees je in deze blog!

Schrijven

Ik hield vroeger al heel erg van schrijven. Zo schreef ik verhalen op Wattpad of gewoon in een simpel boekje. Ook had ik heel vroeger een Youtube kanaal waar ik (hele stomme!) filmpjes op zette. Deze is allang verwijderd, dus doe geen moeite om deze filmpjes terug te vinden haha.

bloggen

Op een gegeven moment las ik op een forum dat iemand opzoek was naar iemand om mee te bloggen. Dit leek mij natuurlijk erg leuk en meteen waren we begonnen met bloggen. Na een tijd kwam ik er alleen achter dat ik gewoon veel meer deed en dat ik het best lastig vind om samen te werken. Na een paar maanden besloot ik dus om alleen verder te gaan. Mijn blog kreeg toen een makeover en ik begon het bloggen steeds serieuzer te nemen.

Ook kreeg ik veel meer samenwerkingen en begonnen bedrijven ook interesse te tonen in mijn blog. Toen kwam alleen het probleem dat ik heel weinig kon veranderen aan mijn blog, omdat ik op Blogspot zat. Ik stapte dus over naar WordPress en toen begon mijn blog nog veel beter te lopen.

Elke dag krijg ik steeds meer plezier in mijn blog en ik houd ervan om het resultaat te zien van mijn blog posts. Alle lieve reacties en de leuke mensen die ik ontmoet vind ik ook een erg leuke kant van het bloggen. Nog steeds ben ik dus heel blij dat ik ben begonnen met bloggen en ik zou dit niet heel snel veranderen.

Waarom ben jij begonnen met bloggen?

Related:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply MissFrenchy

  het zit er super goed uit! je doet het heel goed!

  29 september 2017 at 09:10
 • Reply Mohammad Arif

  Have a lovely Journey!! 🙂

  2 oktober 2017 at 10:42
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Outfit | Culotte pants met witte blouse

  Als je me al iets langer kent dan weet je dat ik gewoon van erg leuke broeken houd. Elke keer...

  Sluiten