Follow:
Beauty Huidverzorging Make-up

Wat gebruik ik als basis voor mijn makeup?

Wanneer je makeup aanbrengt, is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je een goede basis hebt. Ik heb natuurlijk een droge huid en dan vind ik een goede dagcreme een echte must. Ook is een goede foundation erg belangrijk. Een matte foundation is echt verschrikkelijk wanneer je een droge huid hebt en je hebt dan simpelweg de goede foundation nodig.

Dagcreme

Dit is echt de perfecte dag creme. Hij zorgt voor zon bescherming, wat ik echt nodig heb. Ook heeft hij een aantal belangrijke vitamines die ervoor zorgen dat mijn huid niet meer droog wordt. Daarnaast trekt hij heel snel in, zodat ik ook redelijk snel mijn foundation kan aanbrengen. Natuurlijk moet ik wel even wachten, maar het gaat redelijk snel. Meestal kleed ik me dan even snel om of doe ik gewoon iets anders.

Serum

Ik heb meestal rond mijn wenkbrauwen een hele droge huid. Ik gebruik dan altijd dit serum om die droge huid weg te halen. Als ik deze serum aanbreng, dan is de droge huid binnen een paar seconde verdwenen. Dat is natuurlijk echt perfect.

Concealer

Deze concealer is geweldig. Vooreen gebruikte ik nooit concealer, maar ik heb dat echt gemist. Soms gebruik ik ook alleen concealer en helemaal geen foundation meer. Ik gebruikte vooreen namelijk foundation wanneer ik gewoon een aantal lelijke plekjes wilde verbergen. Deze concealer gebruik ik meestal rond en onder mijn ogen en ook op mijn neus. Het is echt de perfect concealer.

Foundation

Deze foundation is speciaal voor de normale tot droge huid. Ik dacht eerst dat ik deze foundation te donker had gekocht, maar hij is eigenlijk perfect. Als mijn huid net iets meer nodig heeft, dan gebruik ik deze foundation. Hij blijft redelijk lang zitten en blend echt perfect met mijn concealer. Ik breng deze foundation aan met een sponsje.

Welke producten gebruik jij als basis voor jouw makeup?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
Jouw blog op auto-piloot met Tailwind!

Wie wilt dit nou niet? Jouw blog automatisch promoten, zonder dat je er veel voor hoeft te doen. Gewoon één...

Sluiten