Follow:
Bloggen

Als ik nooit meer kon bloggen, dan zou ik…

In mijn artikelen laat ik vaak merken dat ik gek ben op bloggen. Nu is dat wel duidelijk, maar wat zou ik doen al ik nooit meer kon bloggen? Een lastige kwestie, maar ik weet er toch een antwoord op.

Een boek schrijven

Ja! Ik zou een boek schrijven. Ik heb dan veel meer tijd over en het schrijven kan ik zeker niet achter mij laten. Op mijn bucket list staat ook zeker dat ik graag een boek wil schrijven. Een boek die ik dan ook ga uitgeven.

Series kijken

Ik weet nog wel toen ik vroeger meer tijd had. Minder schoolwerk, minder tijd die ik in mijn blog besteedde, dat ik altijd series keek. Ik was echt verslaafd aan The Blacklist en The Vampire Diaries. Misschien ga ik in de grote vakantie daar maar weer eens aan beginnen!

nooit meer kon bloggen

Meer tijd aan school besteden

Ik zou waarschijnlijk meer tijd aan school besteden. Ja, geloof het of niet. Ik besteed nu al hartstikke veel tijd aan school, maar ik zou dan waarschijnlijk nog meer tijd aan school besteden dan dat ik nu al doe. Eigenlijk zie ik het nu al voor me. Een overspannen Celine, omdat ze teveel tijd aan school besteed.

Meer boeken lezen

Dit is ook een ding wat er de laatste tijd een beetje bij in geschoten is. Ik heb laatst wel een boek uitgelezen, maar ik wil er zeker nog een hele boel lezen. Een tijd terug heb ik een hele lijst gemaakt met de boeken die ik nog wil lezen. Waarschijnlijk laat ik die binnenkort hier ook wel eens zien. Misschien zorgt dat er wel voor dat ik meer ga lezen.

Meer Youtube videos kijken

Ik kijk eigenlijk maar een youtuber. Joey Graceffa. Als ik meer tijd zou hebben, dan zou ik zeker ook andere youtubers bekijken. Ik heb hier nu gewoon geen tijd voor en eerlijk gezegd probeer ik ook niet verslaafd te raken aan youtube.

Wat zou jij doen als je niet meer kon bloggen?

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Natascha

  Als ik niet meer zou bloggen zou ik denk ik niet weten wat ik met mijn vrije tijd moet hihi

  12 maart 2017 at 09:59
  • Reply Celine

   Hahha daar heb je ook gelijk in!

   12 maart 2017 at 15:49
 • Reply Linda

  Series kijken! Ik loop hopeloos achter met Once Upon a Time. En misschien zou ik ook eens die kinderboeken af schrijven. Of mijn bedrijf uitbreiden. Maar voorlopig blijf ik lekker bloggen 😉

  12 maart 2017 at 23:31
 • Reply Joyce

  Oh leuke plannen! Als ik niet meer zou bloggen zou ik ook gaan voor een boek schrijven. Daarnaast meer tijd besteden aan al mijn andere creatieve hobby’s als handletteren, aquarel, fotografie, bakken…

  27 maart 2017 at 18:48
 • Reply Johanne

  Ik zie hier wel wat overeenkomsten! Allereerst zou ik heel Netflix uitkijken, ik zou aan een boek willen beginnen (schrijven) en ik zou honderden boeken lezend verslinden!

  18 april 2017 at 19:58
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Zonder bloggen was ik niet de persoon die ik nu ben

  Alle keuzes die je in jouw leven maakt, maakt uiteindelijk een groot deel uit van wie je nu bent. Ruim...

  Sluiten