Follow:
Bloggen

Leuke achtergronden en photo props om te gebruiken voor jouw productfoto’s

Het is natuurlijk lastig om mooie product foto’s te maken. Ik vind het ook altijd belangrijk om een leuke achtergrond of leuke photo props op mijn foto’s te hebben. Toch zijn deze photo props erg lastig te vinden. Laatst heb ik een paar leuke photo props gescored. Benieuwd welke ik heb gehaald?

Houten onderzetters

Ik gebruik voor het gemak even deze mascara als voorbeeld. Over deze mascara komt binnenkort een review. Als eerst is het erg leuk om houten onderzetters te gebruiken. Je kan natuurlijk ook een grotere onderzetter of misschien een houten snijplank kopen, maar zo vind ik product foto’s ook erg leuk. De onderzetter is in de vorm van een walvis en dat geeft weer een leuk effect aan de foto.

Snijplank

photo props

Daarnaast was ik ook opzoek naar een leuke achtergrond voor mijn foto’s, het liefst in een leuke kleur. Soms hebben mijn foto’s gewoon wat extra kleur nodig. Dit is een snijplank in de vorm van een skateboard. Je kan natuurlijk de snijplank compleet als achtergrond van jouw foto gebruiken, maar ik heb ervoor gekozen om de snijplank maar voor de helft te gebruiken. Zo zie je een deel oranje, wit en blauw. Het is natuurlijk ook erg leuk om deze snijplank in zijn geheel te gebruiken (of gewoon als snijplank 😉 ).

Sneeuw

Ik ben erg enthousiast over deze nep sneeuw. Ik had niet verwacht dat dit zo’n leuk effect zou geven. Ik ga dit ook zeker gebruiken wanneer ik weer start met mijn kerst artikelen. Ik heb nog een kerstmuts liggen en ik weet zeker dat het een hartstikke leuk effect geeft, wanneer ik hier sneeuw op leg. Deze sneeuw zou denk ik nog leuker zijn als ik het op een grijze achtergrond leg.

Tape

Ik heb in het verleden redelijk vaak tape gebruikt bij mijn product foto’s. Ik heb immers een hele grote doos vol met verschillende washi tapes. Deze tape kan je inkleuren, maar hij is ook super leuk in het zwart-wit. Ik plak deze tape heel simpel op mijn vensterbank en maak daarna een foto. Vervolgens rol ik de tape weer heel rustig op de rol en kan ik het gewoon weer voor de volgende keer gebruiken. Hartstikke leuk!

Welke photo prop of achtergrond vind jij het leukst?

Related:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Kimberly

  Dat zijn handige tips! Ik ga die tape proberen!

  15 september 2017 at 20:27
  • Reply Celine Klooster

   Ah super tof! Ben benieuwd naar de resultaten 🙂

   15 september 2017 at 21:33
 • Reply Hanneke

  Leuk artikel!

  15 oktober 2017 at 12:49
 • Reply Haydée

  Leuke ideeën! Ik vind een tijdschrift als achtergrond ook wel een tof effect geven.

  16 oktober 2017 at 10:31
 • Reply Manon

  Leuk, die sneeuw vind ik mooi!

  16 oktober 2017 at 13:53
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  30 motiverende quotes voor wanneer je geen motivatie meer hebt

  Heb je geen motivatie meer? Voelt het alles je eigenlijk alleen maar op wilt geven? Dat heb ik ook wel...

  Sluiten