Follow:

Aanraders die jij gewoon moet hebben

Er zijn een aantal producten die ik dagelijks gebruikt. Van blog producten naar beauty en fashion producten. Ik raad deze aan aan al mijn blog volgers. Deze producten kunnen je blog helpen om te groeien en de beauty en fashion producten zijn aanraders van mijzelf. Al deze producten heb ik zelf getest en zijn dan ook mijn aanraders.

Deze post bevat affiliate links. Je kan mijn disclaimer hier zien. Bedankt voor je support!

Blogging aanraders

Email list builder: Mailchimp

Mailchimp is het programma die ik gebruik om nieuwsletters naar mijn blog lezers toe te sturen. Dit gaat helemaal vanzelf en ik hoef hier helemaal niets voor te doen. Super handig natuurlijk, want dan kan ik mijn tijd besteden in andere dingen voor bijvoorbeeld mijn blog. Mailchimp is helemaal gratis en dus echt een gigantische aanrader.

Pinterest scheduler: Tailwind

Tailwind is echt geweldig. Ik gebruik het nu ruim een jaar en het heeft mijn bezoekersaantallen zo erg omhoog gekrikt. Het is zeker een aanrader al je jouw bezoekersaantallen wil laten groeien. Tailwind biedt een gratis trial aan en dit is dan ook zeker een aanrader. Daarnaast als je op deze link klikt, dan krijg je een maand gratis, zonder dat je ergens aan vast zit. Ook kan je Tailwind gebruiken om jouw Instagram posts in te plannen.

Meer lezen over Tailwind of Pinterest? Check dan deze artikelen: 

Vertaler: WPML

WPML is zeker een aanrader wanneer je tweetalig wil bloggen. Tweetalig bloggen heeft mijn blog bezoekers zeker verdubbeld en het is dan ook zeker een aanrader om tweetalig te bloggen. Ik raad je dan ook aan om tweetalig te bloggen met WPML.

Meer lezen over WPML?

Instagram scheduler: Later

Later is sowieso een grote aanrader als je jouw Instgaram posts helemaal gratis wil laten inplannen. Je krijgt de optie om een notificatie te krijgen of je kan ook de post helemaal automatisch in laten plannen. Je moet zeker Later uitproberen als je jouw Instagram account wil laten opkrikken.

Spellingscontrole: Grammarly

Grammarly is een geweldig programma om jouw Engels mee te controleren. Ik blog nu al ruim twee jaar tweetalig en Grammarly is daarom echt een uitkomst. Grammarly is volledig gratis en daarom echt een uitkomst.

Lees tip: In het Engels bloggen? Zo verbeter je je schrijfvaardigheid!

Affiliate programma: ShareASale

ShareASale is een van de programma’s waar ik mijn affiliate links vandaan haal. Met dit programma verdien ik dan elke maand aardig wat en het is maar een kleine moeite om hier affiliate links vandaan te halen. Dit programma is volledig gratis en zeker een aanrader!

Lees: Geld verdienen met je blog? Dat doe je zo!

Nog meer aanraders

Affiliate programma: Linkpizza

Linkpizza is een Nederlands affiliate programma die automatisch affiliate links aan je post toevoegd. Ben je dus net zo lui als ik? Dan moet je zeker dit programma gebruiken. Ook kan je op de website van Linkpizza leuke opdrachten vinden, zoals advertorials, maar ook reviews. Hier krijg je dan ook betaald voor en dat gaat volledig via Linkpizza.

Lees: Hoe werken affiliate links? + handige tips!

Affiliate programma: Bol.com

Op Bol.com vind je een hoop producten en iedereen koopt er wel eens wat. Wist je dat je voor bol.com ook een affiliate programma hebt? Met dit affiliate programma kan je over alle producten die op bol.com staan iets verdienen. Super handig dus als je vaak producten op je blog promoot die ook op bol.com staan!

Handig product: Softbox

Dit is een geweldig product die ik elke dag gebruik. Het is een lamp die mijn foto’s veel scherper maakt en daarnaast ook veel mooier. Door deze lamp heb ik eindelijk een egale witte achtergrond zonder gekke schaduwen. Deze softbox is echt een koopje en een van de beste investeringen die ik heb gemaakt.

Meer over deze softbox lezen?: Verbeter jouw foto’s | Softbox review

Beauty

Leuke make-up winkel: BH cosmetics

BH cosmetics is een winkel die heel veel verschillende soorten make-up verkoopt. Van prachtige paletten tot prachtige lippies en nog veel meer.

Leuke make-up winkel: Colourpop

Colourpop is echt mijn favoriete make-up merk. Als je mijn blog volgt, dan weet je dat ik hier regelmatig dingen koop en ik heb er dan ook een hoop artikelen over geschreven. Wil je prachtige make-up voor een klein prijsje? Check dan zeker even Colourpop.

Meer lezen over Colourpop? Lees dan deze artikelen:

Leuke make-up winkel: Boozyshop

Boozyshop is een winkel waar je zeker slaagt als je op zoek bent naar nieuwe make-up. Ze hebben vaak geweldige kortingen en daarnaast ook altijd leuk cadeautjes die je gratis bij je bestelling krijgt. Ook verkoopt Boozyshop een hoop merken die zeker allemaal aan te raden zijn!

Fashion

aanraders

Leuke kledingwinkel: Asos

Asos is echt een geweldige website. Je vindt er vanalles en ik koop er dan ook wat regelmatig. Zo heb ik laatst prachtige hakken gekocht voor echt een prikkie. Asos heeft vaak geweldige koopjes en daarom is het het zeker waard om regelmatig deze website een bezoekje te brengen.

Leuke kledingwinkel: Zaful

Zaful is een website met een hoop leuke kleding voor echt een heel klein prijsje. Zeker een winkel waar ik na mijn examens even lekker ga shoppen om er vervolgens wat leuke artikelen over te schrijven. Wil je leuke kleding voor een klein prijsje? Check dan zeker even Zaful.

Leuke kledingwinkel: Zalando-Lounge

Je moest een weten hoeveel ik van Zalando-Lounge houd. Ik koop hier vrij veel en het is dan ook altijd echt goedkoop. Als je van merken houdt moet je sowieso echt even een kijkje nemen op deze website, want het is het zeker waard. Zo heb ik laatst een Eastpack rugzak gekocht voor maar 20 euro, terwijl die normaal ruim 60 euro zijn! Er komen een hoop merken hier voorbij die echt hartstikke veel korting bieden, waar iedereen natuurlijk van houdt. Je krijgt hier vaak kortingen tot wel 75%! Neem dus snel even een kijkje op Zalando-Lounge.

Leuke koopjes: Aliexpress

Houd je van koopjes? Dan is Aliexpress echt the place to be. Kettingen voor minder dan een euro, alles wat je maar nodig hebt voor hele kleine prijsjes.. Wat wil je nog meer! Check dus zeker even Aliexpress.

Overige aanraders

Spaarprogramma: Euroclix

Euroclix is een geweldig spaarprogramma waar je geld mee kan verdienen. Hartstikke handig als je een klein spaarcentje wil verdienen, waar je vrij weinig moeite voor hoeft te doen. Alleen een aantal enquetes invullen en je kan alweer uitbetaald worden. Het is het zeker waard om even een kijkje te nemen op Euroclix.

*Deze pagina update ik elke maand. Hier staan dus de meest recente aanraders op.