Follow:
Accesoires

5x gadgets voor een ontspannen avondje na school

School zorgt ervoor dat ik altijd erg moe ben. Na school heb ik dan ook echt geen zin in huiswerk of om nog verder te studeren. Soms moet dit, maar soms kan ik er ook een ontspannen avondje van maken. Benieuwd welke producten ik gebruik om mijn ontspannen avondje compleet te maken?

Lipgloss

Ik kan zo erg genieten van leuke accessoires die mijn kamer een stuk leuker maken. Ik wil ook heel graag van die mooie fairy lights in mijn kamer ophangen, maar helaas ben ik nog steeds opzoek naar de goede. Dan is het natuurlijk ook nog de vraag waar ik deze moet ophangen.

Ik vind deze zo leuk om in mijn kamer neer te zetten. Het is eigenlijk een lipgloss en pen in één, maar hoe leuk zijn deze als accessoire? Ook kan je deze natuurlijk meenemen naar school. Ik twijfel alleen een beetje of deze wel lekker schrijven.

Maskertjes

Ik moet jullie wat vertellen. Ik ben gewoon gek op maskertjes. Deze maskertjes zien er echt geweldig uitzien. Dit zijn drie verschillende maskertjes. Yoghurt, koffie en havermout. Perfect voor een heerlijk avondje.

Olifantje

Nog een leuke accessoire die heel leuk in mijn kamer staat. Dit kleine olifantje maakt licht en het staat erg leuk naast mijn kleine cactusje die ik op mijn vensterbank heb staan. Gadgets zijn altijd leuk om een geweldige sfeer te creëren.

Kopje thee

gadgets

Ik vind het altijd heerlijk om met een kopje thee of chocomelk op de bank te zitten. Honing in mijn thee vind ik ook altijd erg lekker, vooral als mijn keel pijn doet. Bij een lekker kopje koffie of thee hoort natuurlijk ook een leuke beker. Deze beker is echt perfect voor het koude en regenachtige weer.

Hoe zorg jij voor een ontspan momentje?

Related:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Lees vorig bericht:
4 sites om je social media posts in te plannen

Elke blogger kan meer tijd gebruiken. Je moet tijd besteden aan social media, schrijven, nog meer social media en natuurlijk...

Sluiten