Follow:
Bloggen TB

5 bloggers vooroordelen die elke blogger te horen krijgt

closeup

Bloggers vooroordelen, we kennen ze allemaal. Ik zelf krijg ze aardig vaak te horen en sommige zijn wat minder leuk dan andere. Vandaag vertel ik jullie de vooroordelen die ik vaak te horen krijg.

”Oh heb je die spullen alweer gratis gekregen?”. Nee jongens, ik heb zelf ook geld en ik koop aardig wat spulletjes zelf. Als blogger krijg je echt niet alles zomaar opgestuurd en vooral niet als je er om vraagt.

♡ ”In bloggen hoef je helemaal geen tijd in te steken joh”. Dat is dus helemaal niet waar. Ik besteed heel veel tijd aan bloggen en nu ik mijn blog ook Engels talig (binnenkort komt hier nog een update over) heb gemaakt steek ik hier nog meer tijd in. Het is niet alleen het schrijven van het artikel, maar ook nog foto’s maken etc.

mand

”Aan bloggen heb je niets”. Je hebt hartstikke veel aan bloggen! Je kan natuurlijk van bloggen leren, maar ook is bloggen helemaal geweldig. Je leert nieuwe mensen kennen en het is natuurlijk erg leuk.

♡ Review neem ik niet serieus. Bloggers durven helemaal geen mening te geven over het product en omdat ze het gekregen hebben blijven ze alleen maar positief. Wat een grap.

♡ Ook denken heel veel mensen dat alleen vrouwen bloggen. Dat bloggen een echt vrouwen ding is en dat er heel weinig mannelijke bloggers bestaan. Nou dat is dus helemaal niet waar! Ik ken genoeg mannelijke bloggers en zelfs mannelijke beauty bloggers! Een voor een zijn ze geweldig om te lezen.

Deze vooroordelen krijg ik erg vaak te horen en sommige zijn minder leuk om aan te horen. Vooral als iemand tegen mij zegt, waarom blog je?! Je hebt hier toch helemaal niets aan? Of ik krijg ook vaak te horen dat je in bloggen helemaal geen tijd hoeft te steken, allemaal bullshit.

Welke vooroordelen krijg jij vaak te horen?
signature

Volg mij via: Bloglovin | Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest

Related:

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Mariska

  Zijn vervelende vooroordelen, maar eerlijk gezegd hoor ik zelf weinig tot nooit deze dingen.

  2 maart 2016 at 11:46
  • Reply Celine

   Oh serieus? Ik krijg ze erg vaak te horen!

   2 maart 2016 at 11:49
 • Reply Eilish (artisticstateofmind)

  Wat ontzettend naar! Ik heb gelukkig nog bijna nooit zulke reacties gehad

  2 maart 2016 at 17:57
 • Reply Bibiane

  Zeer herkenbaar. Helaas zijn er ook een aantal bloggers die deze vooroordelen in de hand werken door niet eerlijk te zijn naar hun lezers toe. Ik vind dat als je iets kreeg of ergens betaald voor kreeg je dat duidelijk moet weergeven in je post. Wordt veel tegen gezondigd en dat vind ik jammer voor andere bloggers (en lezers!)

  3 maart 2016 at 13:51
  • Reply Celine

   Inderdaad! Ook dat bloggers niet aangeven of ze er betaald voor hebben gekregen vind ik erg vreemd. Daarom heb ik altijd een afbeelding onder het betaalde artikel staan.

   3 maart 2016 at 18:48
 • Reply Jenny - IkReis

  Vervelend, zulke vooroordelen.

  Mensen zullen deze dingen vast over mij denken, maar eigenlijk zegt nooit iemand iets tegen me. Het enige vooroordeel waar ik soms mee te maken heb, is dat mensen denken dat een persreis gelijk is aan vakantie.

  4 februari 2017 at 22:00
  • Reply Celine Klooster

   Inderdaad altijd vervelend. Sommige begrijpen gewoon niet dat bloggen soms best wel lastig is.. Wel altijd leuk natuurlijk!

   5 februari 2017 at 13:22

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Lees vorig bericht:
  Review | Mac Dark deed & Mac Instiga

  Ik heb vandaag weer een Mac lipstick review voor jullie! Een tijdje geleden had ik deze twee lipsticks gekocht, Dark...

  Sluiten